Bedrijfsverhuizing in goede handen

Bij een bedrijfsverhuizing komt heel wat kijken, het verhuizen van machines, kantoormeubelen en archief is geen kleine operatie. Toch wilt u dat uw personeel zo min mogelijk last heeft van de verhuizing en dat uw organisatie op de nieuwe locatie zo snel mogelijk operationeel is. Een goede voorbereiding en overleg met alle betrokkenen is hierbij essentieel. Den Hartog Verhuizingen uit Dordrecht is uw partner als het gaat om bedrijfsverhuizingen. In de regio Rotterdam, Breda en Drechtsteden is er dan ook geen betere partner te vinden op gebied van zakelijke verhuizingen.

 

Den Hartog Verhuizingen beter & goedkoper
Professioneel, servicegericht en voordelig. Voor u als verantwoordelijke is het van belang dat u blind kunt vertrouwen op een professioneel verhuisbedrijf met oog voor detail. Een servicegericht verhuisbedrijf dat weet welke diensten voor u van groot belang zijn. Denk hierbij aan een flexibele verhuisplanning, een handyman of de schoonmaakservice. Den Hartog Verhuizingen is een klantvriendelijk verhuisbedrijf, waar klanten altijd mensen zijn en geen nummers in de wachtrij van een serviceafdeling. Voeg daar een prettige prijs aan toe en het totaalplaatje is kloppend.

Verhuizen kantoor
Den Hartog Verhuizingen is uw partner voor een snelle en veilige verhuizing van uw kantoor. Voor kantoor verhuizingen maken wij uitsluitend gebruik van professionele moderne verhuismaterialen die de snelheid, veiligheid en kwaliteit van het verhuisproces ten goede komen. Geen onnodig lawaai van piepende wielen of geschuif van kasten door de gang. Kwetsbare onderdelen van uw kantoor, zoals beeldschermen en hoeken van muren worden (met speciaal verpakkingsmateriaal) extra beschermd. Kortom: voor de verhuizing van uw kantoor moet u toch echt bij Den Hartog Verhuizingen zijn.

Verhuizen bedrijf
Een goede uitvoering van een zakelijke verhuizing is erg belangrijk. U moet tenslotte een bedrijfsruimte achterlaten waarin alle faciliteiten aanwezig zijn en u moet meteen kunnen beginnen in het nieuwe pand. Maar hoe doet u dat? Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf door kan werken tijdens de verhuizing? Den Hartog Verhuizingen neemt deze taak graag op zich. Wij regelen alles omtrent het verhuizen van uw zaak. Van een goede voorbereiding van het te verhuizen bedrijf, het zorgvuldig inpakken van uw inventaris, de verhuisregie en het uitpakken van uw inventaris op de nieuwe locatie. Daarnaast kunnen wij eventuele neventaken voor u uitvoeren zoals; schoonmaak, ICT en opslagruimte aanbieden in onze eigen inboedelopslag.

>Meer weten? Bel voor een gratis offerte met onze verhuisadviseur. Van maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.30 uur tel. 078 – 651 08 72