Opslagruimte huren

Bij Den Hartog Verhuizingen kunt u terecht voor het tijdelijk of permanent opslaan van inboedel. Wij verhuren opslagruimte aan zowel particulieren, bedrijven als scholen. Uw inboedel stallen bij Den Hartog Verhuizingen is veilig en voordelig. Wij slaan uw spullen op in opslagboxen van 10 kuub in een beveiligde loods. De loods is vochtvrij en verwarmd, zodat uw spullen in perfecte staat blijven; ook uw elektronische apparatuur en kwetsbaar meubilair.

 

Inboedel stallen Dordrecht
Den Hartog Verhuizingen is hét adres in Dordrecht voor het huren van opslagruimte. Ook klanten uit omringende plaatsen als Breda, Rotterdam, Gorinchem, Sliedrecht, Zwijndrecht en Papendrecht stallen hun inboedel in onze loods. Het tijdelijk of permanent opslaan bij Den Hartog Verhuizingen is bijzonder voordelig. Wilt u de verhuurperiode verlengen? Dan is dit geen enkel probleem.

 

Verhuisbedrijf
Naast het verhuren van opslagruimte verzorgt Den Hartog ook complete verhuizingen op maat: naar uw nieuwe adres of naar onze opslagruimte. Onze gecertificeerde verhuizers nemen nu desgewenst al het werk uit handen. Wij pakken uw spullen in en uit, wij zorgen voor de af en aankoppeling van apparatuur en het demonteren en monteren van uw (kantoor)meubilair. Elke verhuizing wordt tot in de details voorbereid. Den Hartog Verhuizingen verhuist door heel Nederland.

 

Professioneel materieel
Voor de verplaatsing van uw eigendommen maakt Den Hartog Verhuizingen alleen gebruik van professioneel materieel. Wij beschikken over een modern wagenpark en een verhuislift met een bereik tot de dertiende etage. Voor de verhuizing pakken wij uw inboedel zorgvuldig in met beschermende verpakkingsmaterialen. Ook maken wij gebruik van bankhoezen, garderobe-boxen, matrashoezen en pianohoezen. Aan de bescherming van uw pand wordt eveneens gedacht: kwetsbare hoeken plakken wij af om beschadiging te voorkomen.

 

Zorg voor uw eigendommen
Of u nu inboedel bij ons wilt stallen of kiest voor voor onze verhuisservice; bij Den Hartog Verhuizingen bent u altijd verzekerd van een uitstekende service. Wij behandelen uw eigendommen altijd met de grootste mogelijke zorg. Zowel tijdens de verhuizing als gedurende het tijdelijk of permanent opslaan van uw inboedel zijn uw spullen verzekerd.

 

Afspraak opslagruimte huren
Wilt u opslagruimte huren bij Den Hartog Verhuizingen? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 078 – 651 08 72 of per e-mail: info@denhartogverhuizingen.nl. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen bij ons terecht.