Schoolverhuizing goed & snel geregeld

Bij het verhuizen van een school komt heel wat kijken: het lesmateriaal dient heelhuids verplaatst te worden, de administratie en directie zullen heel wat spullen willen meenemen en de inboedel van de gymnastiekzaal en de gemeenschapsruimte moeten ook worden verplaatst. Om de leerkrachten te ontzien, is het niet meer dan logisch dat u een professioneel verhuisbedrijf inhuurt. Den Hartog Verhuizingen is zo’n verhuizer. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van particulieren en bedrijven. Ook hebben heel wat onderwijsinstellingen hun verhuizing aan ons toevertrouwd.

 

Den Hartog Verhuizingen beter & goedkoper
Of uw school verhuizing nu in Rotterdam, Breda of Dordrecht plaatsvindt, wij weten van aanpakken. Tegelijkertijd gaan wij zeer zorgvuldig met uw spullen om; wij behandelen uw lesmateriaal met een fluwelen handschoen. Om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, bieden wij een in- en uitpakservice. Tevens kunnen wij meubelen demonteren en op de plek van bestemming weer monteren.

Snel verhuizen van school
Dordrecht en Rotterdam maken onderdeel uit van een andere regio voor de schoolvakanties dan Breda. Wij adviseren scholen namelijk om een verhuizing tijdens een wat langere vakantie te organiseren; de kerstvakantie maar bij voorkeur de zomervakantie. Op die manier heeft u tijdens de vakantie voldoende tijd om de verhuizing voor te bereiden, uit te voeren en af te ronden.

Bij een verhuizing komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen het transport. Ook al organiseert u een school verhuizing aan het begin van een vakantie, dan nog is een efficiënte operatie gewenst omdat u de nieuwe locatie zo goed mogelijk wilt inrichten en klaarstomen voor het nieuwe schooljaar. Indien nodig zetten wij daarom ons complete wagenpark en al onze medewerkers in om uw school verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Vraag een offerte aan
Heeft u een nieuw pand op het oog of reeds gekocht? Graag bezoeken wij de locaties om u vrijblijvend te adviseren betreffende de verhuizing. Ook stellen wij een offerte op maat voor u op. Meer weten? Bel een van onze adviseurs op tel. 078 – 651 08 72. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 – 17.30 uur.