Uw betrouwbare verhuisbedrijf

Den Hartog Verhuizingen is het goedkoopste verhuisbedrijf van Dordrecht en omgeving. U bent altijd verzekerd van de laagste prijs en de beste service. Onze gecertificeerde verhuizers behandelen uw persoonlijke bezittingen met de grootst mogelijke zorg. Wij werken snel en efficiënt en maken hierbij gebruik van professioneel materieel. Bij Den Hartog Verhuizingen betaalt u een vooraf afgesproken prijs: u komt achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 

Altijd de laagste prijs
Met Den Hartog Verhuizingen kiest u voor jarenlange ervaring. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf. Uw eigendommen zijn gedurende de verhuizing verzekerd. Omdat wij het goedkoopste verhuisbedrijf van Dordrecht en omgeving zijn, komen veel van onze klanten eveneens uit nabijgelegen plaatsen als Breda, Rotterdam, Gorinchem, Sliedrecht, Zwijndrecht en Papendrecht. Den Hartog Verhuizingen verhuist door heel Nederland.

 

Particulieren, bedrijven en scholen
Den Hartog Verhuizingen verhuist zowel particulieren, bedrijven als scholen. Wij bieden iedere klant een verhuizing op maat en elke verhuizing wordt van tevoren zorgvuldig gepland. Afhankelijk van uw wensen pakken onze verhuizers uw spullen in en uit, demonteren en monteren wij meubilair en koppelen wij apparatuur aan en af. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de verhuizing. Bij bedrijfsverhuizingen kan een deel van uw personeel gewoon doorwerken.

 

Kies voor professionaliteit
Ons verhuisbedrijf heeft beschikking over een modern wagenpark en professioneel materieel voor een soepel verloop van uw verhuizing. Den Hartog Verhuizingen beschikt onder meer over een verhuislift met een bereik tot de dertiende etage. Om uw eigendommen te beschermen tegen beschadiging maken wij gebruik van diverse verpakkingsmaterialen, bankhoezen, garderobeboxen, matrashoezen en pianohoezen. Tijdens de verhuizing denken wij ook aan de bescherming van het
pand: zo plakken wij kwetsbare hoeken af met schokabsorberend materiaal.

 

Opslagruimte
Wilt u een deel van uw inboedel voor korte of langere tijd opslaan? Dan biedt Den Hartog Verhuizingen hier een goedkope oplossing voor. Wij beschikken over een beveiligde en verwarmde loods met een grote opslagcapaciteit. Wij slaan uw bezittingen op in opslagboxen met een omvang van 10 m3. Informeer naar onze tarieven.

 

Afspraak maken
Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u gebruik maken van de diensten van ons verhuisbedrijf? Neem dan contact op met Den Hartog Verhuizingen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Den Hartog Verhuizingen is bereikbaar op telefoonnummer 078 – 651 08 72 of per e-mail: info@denhartogverhuizingen.nl.