Verhuislift huren

Bij Den Hartog Verhuizingen bent u op het juiste adres voor verhuislift verhuur. Bij ons kunt u een verhuislift huren met een bereik tot de 13e etage. Een gekwalificeerde medewerker van De Hartog Verhuizingen zorgt voor de bediening van de lift. Een verhuislift is ideaal voor gebouwen zonder lift of situaties waar de lift te klein is. Uw inboedel wordt eenvoudig en zonder beschadigingen naar beneden of naar boven vervoerd. Desgewenst kunt u de verhuislift ook per uur huren.

 

Verhuislift verhuur Dordrecht
Den Hartog Verhuizingen is gevestigd in Dordrecht, maar wij verzorgen verhuislift verhuur in heel Nederland. U kunt dus ook een verhuislift bij ons huren voor verhuizingen in omringende plaatsen als Breda, Rotterdam, Gorinchem, Sliedrecht, Zwijndrecht en Papendrecht. Onze professionele verhuizers beschikken over jarenlange ervaring en behandelen uw eigendommen altijd met de grootst mogelijke zorg.

 

Uw partner in verhuizingen
Behalve verhuislift verhuur verzorgt Den Hartog Verhuizingen ook complete verhuizingen. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf en wij beschikken over een modern wagenpark. Door gebruik te maken van beschermende verpakkingsmaterialen zorgen wij ervoor dat uw inboedel onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Wij maken onder meer gebruik van bankhoezen, garderobeboxen, matrashoezen en pianohoezen. Kwetsbare hoeken in uw pand plakken wij af met schokabsorberende materiaal.

 

Verhuizing op maat
Tot onze klanten behoren zowel particulieren, bedrijven als scholen. Voor iedere klant verzorgen wij een zorgvuldig geplande verhuizing op maat. Den Hartog Verhuizingen biedt net wat meer service dan andere verhuisbedrijven. Zo pakken wij uw spullen desgewenst in en uit, koppelen wij apparatuur af en aan en demonteren en monteren wij uw (kantoor)meubilair. Bij bedrijfsverhuizingen kan het deel van het werk in de meeste gevallen gewoon doorgaan. Wij zorgen ervoor dat u minimale hinder ondervindt van de verhuizing. Een verhuislift draagt hieraan bij doordat de lift of het trappenhuis in uw pand gewoon begaanbaar blijven.

 

Direct een verhuislift huren
Wilt u een verhuislift huren of wilt u een complete verhuizing uitbesteden aan onze experts? Neem dan contact op met Den Hartog Verhuizingen in Dordrecht. Wij bieden onze verhuislift verhuur en onze verhuisdiensten aan voor bijzonder gunstige tarieven. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 078 – 651 08 72 of een e-mail sturen naar info@denhartogverhuizingen.nl.