Verhuizers door heel Nederland

Heeft u een nieuw of bestaand huis gekocht en zit er een verhuizing aan te komen? Of verhuist uw bedrijf naar een beter pand? U wilt dan natuurlijk dat het verhuizen van uw spullen zo netjes en zo vlot mogelijk gebeurt. Het is natuurlijk mogelijk om dit zelf te doen, maar dit brengt heel wat stress en frustraties met zich mee. Het is namelijk heel wat geregel, geklus en gesleep.

Slimmer is het om professionele verhuizers op de klus te zetten. Het mag iets kosten, maar u krijgt er gemoedsrust voor terug en bent in staat om u langer op uw werk te concentreren en/of meer tijd aan uw gezin te besteden. En dat is heel wat waard.

 

Altijd de laagste prijs!
Of u nu naar Sliedrecht, Zwijndrecht of Papendrecht verhuist, Den Hartog Verhuizingen is uw partner. Onze diensten beperken zich niet tot deze drie plaatsen, maar strekken zich uit over heel Nederland. dagelijks verhuizen wij in de regio Rotterdam, Drechtsteden en Breda, maar de ervaring leert dat wij door heel Nederland bijna altijd de laagste prijs kunnen aanbieden. Wij zijn de verhuizer bij uitstek voor wie onbezorgd naar een nieuwe woning of het volgende bedrijfspand wil verhuizen. Diensten die wij bieden:

  • In/uitpak service
  • Demontage en montage
  • Verwarmde meubelopslag
  • Huis en bedrijf bezemschoon opleveren
  • Dagtransporten en koerierswerkzaamheden

Zonder het beste materieel zouden wij deze diensten niet kunnen bieden. Hiertoe behoren veelzijdige verhuiswagens en een verhuislift die tot de 13e etage reikt. Gekoppeld aan onze persoonlijke benadering zijn wij een prettige verhuizer voor wie geen klus te klein is.


De goedkoopste verhuizer?

U krijgt al met genoeg kosten te maken tijdens een verhuizing. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u op zoek bent naar een goedkope verhuizer. Wij moedigen u aan om bij verschillende verhuizers offertes aan te vragen en goed op de kleine lettertjes te letten. Bij Den Hartog Verhuizingen zijn er geen onprettige verrassingen maar geven wij u meteen vanaf het begin de totaalprijs. De kans is groot dat dit de beste prijs is die u in uw mailbox vindt.

Afspraak maken?
Benieuwd wat onze tarieven zijn? Graag stellen wij een offerte op maat op, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarna kunt u op uw gemak de knoop doorhakken. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Ons telefoonnummer is 078 – 651 08 72.