Particuliere verhuizingen, groot en klein

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, Wij van ABC den Hartog Verhuizingen zijn ons daar heel bewust van. Verhuizingen doet u tenslotte niet iedere dag!

 

Flexibel en vakkundig verhuizen

ABC dan Hartog Verhuizingen is een uiterst flexibel bedrijf dat dagelijks garant staat voor kwaliteit en vertrouwen. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren verhuizers. Onze verhuizers werken is een klein, eer hecht team en voeren met elkaar meer dan 550 verhuizingen per jaar uit.

Verhuizen is een zaak van vertrouwen. Wij hebben veel vaste klanten waarmee wij het vertrouwen in de loop de jaren hebben opgebouwd door voortdurend kwaliteitswerk af te leveren. Wij gaan duidelijk verder van A naar B. Wij verzorgen uw verhuizing en leveren vervolgens ook nog uw woning bezemschoon af. (Zie voor meer informatie HBS service). Naast onze inboedelopslag stallen wij nu ook uw camper, caravan, oldtimer, boor, waterscooter en/of motor.

 

Verhuizingen van senioren 60+ altijd 10% korting

Door allerlei bezuinigingsmaatregelen en oplopende kosten staan onze senioren er financieel meestal niet meer zo goed voor als in het verleden. ABC den Hartog Verhuizingen heeft veel seioren in het klantenbestand. Dit heeft als gevolg dat wij bedacht hebben hoe wij het verhuizen in de toekomst juist